Ohjelmamme ja tietoa tulevista tapahtumista saat yhdistyksemme jäsenkirjeestä, nettisivuiltamme, facebookista sekä Hämeen Sanominen sunnuntain "Seuratoiminta"- palstalta.

Vasemmassa ylänurkassa olevasta logosta pääset Facebook sivuilemme.

Tapahtumat 2023


Kalevalaneuleiden ilta 20. maaliskuuta klo 17:30-19:30

Wetterhoffin myymälässä  Wetterhoffinkatu 4, Hämeenlinna

Hiljattain on julkaistu useampiakin kalevalaiseen perinteeseen pohjautuvia neulekirjoja ja ohjelehtiä, esimerkiksi Jenna Kostetin Neulottu Kalevala sekä Kalevala x Novita -neulelehti. Illan aikana keskustellaan kuvioneuleista, nähdään valmiita ja keskeneräisiä töitä ja saadaan neuvoja ja vinkkejä.

Käsityöammattilaisilta ja -harrastajilta voit kysyä apua omiin neulepulmiisi, vaikkapa sukan kantapään neulomiseen, neuleohjeiden lukemiseen yms. Wetterhoffin myymälä esittelee lankoja ja puikkoja, ja illan aikana on myös mahdollisuus ostoksiin.

Tehdään vaihtoehto islantilaisneuleille, neulotaan kalevalaista!

Ilmoittautumiset viimeistään 13.3. Sihteerille ->  Yhteystiedot 


Kylvä kanssani huomisen jyviä

Kasvatetaan kesäkukkia hyväntekeväisyyteen jaettavaksi

Kalevalaisten Naisten Liiton teema vuodelle 2023 on Kylvä kanssani huomisen jyviä. Otamme aiheeseen konkreettisen lähestymistavan. Pyrimme vuokraamaan Hämeenlinnan kaupungilta viljelypalstan, jonne kylvetään (tai istutetaan) loppukesällä kukkiva kukkia kuten auringonkukkia ja kehäkukkia.

Niitä viedään tervehdykseksi myöhemmin päätettäviin kohteisiin, esimerkiksi hoitolaitoksiin. Kevään aikatauluista ja kylvötalkoista ilmoitetaan lähempänä toukokuuta, kun paikka on varmistunut. Viljelypalstojen vuokraus alkaa maaliskuussa. Paikka ja aika ilmoitetaan myöhemmin.